Automotive

Automotive

Logistieke oplossingen

Zicht op uw complete vloot middels het Connect User Interface. Of het nu gaat om actuele locaties, snelheden, het opvragen en plannen van routes of rijstijlanalyses. Door middel van het Connect platform ondersteunt u de volledige logistieke cirkel binnen uw organisatie.

Ritregistratie

Het Connect platform inclusief Native Apps biedt een complete ritregistratie ten behoeve van uw wagenpark inclusief bestuurdersidentificatie naar de laatste eisen van de fiscus.

Uitlezen boordcomputer en rijstijlanalyse

Door middel van de laatste technieken leest u over de CAN draden van uw voertuigen de boordcomputer uit en wordt alle beschikbare relevante informatie weergegeven in een overzichtelijk dashboard. Via de Rijstijlanalyse functie meet u het gedrag en de rijstijl van chauffeurs en heeft u verschillende rapportagemogelijkheden.

Beveiliging

Specifieke SCM gecertificeerde hardware bij verzekeringseisen (VVS+, klasse 5) wordt geïnstalleerd door ervaren SCM gecertificeerde monteurs binnen ons partnernetwerk. Verschillende 12/24V -en autonome systemen kunnen worden geïnstalleerd om een optimale beveiliging te bieden van uw voertuig en aanhanger/trailer.

Secure Service & Alarmcentrale

In samenwerking met de gecertificeerde PAC meldkamer ‘Alarm Meldnet’ biedt Regent Mobile verschillende Secure Service licenties voor het opvolgen van service- en diefstalmeldingen van uw voertuig.

Routing

Maak routes voor uw chauffeurs vanuit het UI en stuur deze naar de driver assistance app op een device van uw chauffeur of naar de Garmin in het voertuig.

OEM – Automotive

Regent Mobile biedt verschillende producten ook als subsystemen voor gebruik in producten van derden.
Door middel van het integreren van deze producten in producten van fabrikanten en het aanbieden van specifieke API’s werkt Regent Mobile aan de integratie van haar hard -en software oplossingen voor de gehele sector-keten.

Hoofdmenu Regent Mobile

 088-9900106
 helpsdesk@regentmobile.nl