Logistiek & Transport

Logistiek & transport

Fleet Management

Sinds het ontstaan van de ‘black box’ wordt er gewerkt aan nieuwe features en toepassingen voor het uitlezen en beschikbaar maken van data vanuit vrachtwagens en bussen. Het Connect Pro systeem bevat al deze functionaliteiten, rapportages en management onderdelen en combineert dit met een uiterst nauwkeurige registratie van actuele locatie, historische routes, snelheden en beveiligingstoepassingen.

vrachtwagen

Volgen van trailers

Het volgen en lokaliseren van trailers wordt bemoeilijkt door het gebrek aan permanente stroomvoorziening. Regent Mobile ontwikkelde hiervoor verschillende 12-24V systemen en autonome (draadloze) systemen om de actuele locatie en/of routegeschiedenis van uw trailer in kaart te brengen. Zelfs bij transport van de trailer of vervoer over water blijft de locatie van een trailer op die manier inzichtelijk.

Warehouse management – Outdoor tracking

Steeds vaker zien wij (directed) WMS systemen waarbij de locatie en status van goederenstromen binnen een warehouse middels RFID worden bijgehouden.De eigenschappen van RFID laten echter niet toe dat locatie en status van deze goederen ook buiten het warehouse gemonitord kunnen worden. Door middel van de laatste technieken en het gebruik van nieuwe communicatienetwerken zoals Lora en Sigfox maakt Regent Mobile het mogelijk om deze data zowel binnen als buiten uw warehouse beschikbaar te maken. Deze systemen bieden monitoring voor uw volledige logistieke keten.

Tachograaf uitlezen

Door middel van een fysieke koppeling met uw tachograaf en boordcomputer downloadt u eenvoudig DDD files, chauffeurskaartinformatie en rij- en rusttijden van chauffeurs.

Brandstof meten

Door het aansluiten van de CAN-bus van het voertuig ontsluit men veel data vanuit het voertuig, waaronder ook het brandstofverbruik en -niveau.

Brandstofdiefstalbeveiliging

Door het koppelen van speciaal ontwikkelde Fuelsticks (Fuelconnect systeem) meet u nog nauwkeuriger het brandstofniveau in de tank(s) van een vrachtwagen en wordt het mogelijk om bij diefstal van slechts enkele liters brandstof verschillende type alarmmeldingen te activeren.

Service management

Verschillende rapportages en notificaties automatiseren het bijhouden van servicemomenten op basis van kilometers, draaiuren en tijd.

Veiligheid chauffeur en lading

Ook voor het beveiligen van de cabine of oplegger biedt Regent Mobile verschillende elektronische oplossingen. Verschillende alarmeringssystemen maken het werk van uw (internationale) chauffeur veiliger en gaan diefstal van lading tegen.

Volgen/beveiligen van lading

Door middel van speciale tags wordt het beveiligen van lading, eventueel gekoppeld aan een gecertificeerde meldkamer, een standaard toepassing voor de beveiliging van lading met een hoge waarde.

Hoofdmenu Regent Mobile

 088-9900106
 helpsdesk@regentmobile.nl