Tuin en Park

Tuin & park

Deze branche kent het hoogste aantal geregistreerde diefstallen per jaar. Ongeveer een half miljoen apparaten en machines wordt er jaarlijks gestolen met een opsporingsratio die nihil te noemen is.

Ultrakleine volgsystemen voor handapparatuur en kleinere machines

Regent biedt een speciale productlijn autonome volgsystemen (TAG’s) die klein genoeg zijn om te plaatsen op handapparatuur. Het beveiligen en volgen van dagelijks gebruikte machines en apparaten wordt door middel van deze IoT producten geborgd.

Fleet managementsystemen voor tuin- en parkmachines

We kenden FM systemen reeds voor transport en maritieme markten. Regent Mobile ontwikkelde met de Connect Pro serie een productlijn die voor het meten van tuin- en parkwerkzaamheden ongeëvenaard bleek. Elke vierkante centimeter gemaaid gras of geborstelde straat wordt inzichtelijk op kaart en in rapportages. Voorgeprogrammeerde (off road) routes zijn beschikbaar voor uw chauffeurs via Garmin, tablet of smartphone. Tevens krijgt de besparing van brandstof en tijd met deze systemen een nieuwe impuls.

OEM

Regent Mobile biedt verschillende producten ook als subsystemen voor gebruik in producten van derden.
Door middel van het integreren van deze producten in producten van fabrikanten en het aanbieden van specifieke API ‘s werkt Regent aan de integratie van haar hard -en software oplossingen voor de gehele sector-keten.

Registratie van voorraad en beheer

Door middel van oplossingen op het gebied van RFID, Lora en Sigfox rags registreert u of apparaten binnen zijn op uw bedrijfslocatie of onder beheer van een van uw medewerkers in een voertuig. Vermissing van apparatuur wordt op deze manier snel geregistreerd en bij gebruik van verschillende producten kan uw object snel worden gelokaliseerd.

Hoofdmenu Regent Mobile

 088-9900106
 helpsdesk@regentmobile.nl