Onze kleinste gereedschapstracker werkt zelfs in handapparatuur

Homehardware ontwikkelingOnze kleinste gereedschapstracker werkt zelfs in handapparatuur
gereedschapsbeheer handgereedschap handapparatuur tracker gps minitag volgsysteem

Elektrische handapparatuur is kostbaar. Het is dan ook een flinke kostenpost bij menig technisch bedrijf. Buiten diefstal wordt handapparatuur vaker dan u lief is per ongeluk achtergelaten of simpelweg misplaatst… Hoe vindt u het weer terug? We vertellen u graag meer over ons volgsysteem voor handapparatuur, de nieuwste ontwikkeling op het gebied van gereedschapsbeheer.

Waarom kiezen voor gereedschapsbeheer

U wilt het liefst te allen tijde weten waar uw gereedschap en handapparatuur zich bevinden. Op die manier hoeft u niet onnodig naar kwijtgeraakt materiaal te zoeken en kunt u op basis van correcte data beslissingen binnen uw organisatie maken wanneer het om aanschaf of service van gereedschappen gaat. Locatiebepaling van uw gereedschap helpt u zodoende efficiënter te werken. En dan hebben we het nog niet over de kosten van het vervangen van gereedschap dat niet meer teruggevonden wordt…

Bent u veel tijd kwijt aan gereedschapsbeheer? Met name voor bedrijven waarbij materiaal veelvuldig vervoerd of anderszins verplaatst wordt, biedt onze gereedschapstracker uitkomst.

Locatiebepaling met gereedschapsbeheer

Goed gereedschapsbeheer bespaart u dus tijd én geld. Gereedschapsbeheer automatiseren doet u met onze MiniTAG. Met de MiniTAG verbinden we mobiele objecten, zoals gereedschap en handapparatuur met ons online platform. Door deze objecten te verbinden, kunt u ze monitoren, lokaliseren en volgen. En dat betekent dus dat u achtergelaten, misplaatst of anderszins kwijtgeraakt handgereedschap voortaan altijd snel en gemakkelijk kunt lokaliseren.

De MiniTAG: onze kleinste tracker voor handapparatuur

De nieuwste aanwinst in ons brede assortiment trackers is de MiniTAG: een volgsysteem dat in alle handapparatuur past. De extreem kleine MiniTAG is speciaal ontwikkeld voor het lokaliseren van handapparatuur, zoals kettingzagen, sproeiapparaten, reinigingsmachines en meetinstrumenten. De tracker voor handapparatuur bepaalt ieder uur zijn locatie, met een nauwkeurigheid van zo’n 15 tot 100 meter. Met deze locatiebepaling geeft de gereedschap tracker een goed beeld van waar uw materiaal zich op een dag bevonden heeft en waar het is achtergelaten is.

Gereedschapstracker helpt bij diefstal

Onze productlijn gereedschap trackers is specifiek bedoeld voor het lokaliseren van misplaatst of kwijtgeraakt gereedschap en handapparatuur. Ondanks dat de MiniTAG niet per se een beveiligingsmiddel is, kan de MiniTAG u natuurlijk wel helpen om uw gestolen materiaal terug te vinden. Via de verzamelde locatiegegevens krijgt u namelijk een goed beeld van waar uw gestolen apparaat zich op dit moment bevindt en waar het geweest is.

Het kleinste volgsysteem voor handapparatuur

Onze handapparatuurtracker is met zijn afmeting van 33 x 27 x 9 mm het kleinste volgsysteem ter wereld. Dat kleine formaat heeft een groot voordeel: de MiniTAG past zelfs in het handvat of ander onderdeel van uw handgereedschap. Anders dan u misschien zou denken, heeft installatie in uw gereedschap geen negatief effect op het bereik. Onze tracker voor gereedschap heeft in veel omstandigheden zelfs indoor bereik. Bijkomend voordeel: door de tracker op deze manier te installeren, loopt u minder kans op beschadiging, diefstal of sabotage van uw gereedschap.

Het gemak van ons volgsysteem voor handapparatuur

  1. De MiniTAG is gemakkelijk te activeren. U hoeft er enkel een magneetje tegenaan te houden.
  2. De volgsystemen voor gereedschap gaan tot vijf jaar mee op een interne batterij. Deze levensduur is gebaseerd op een locatiemeting met een interval van 60 minuten. Wilt u dat de MiniTAG elke 20 minuten een locatiemeting uitvoert? Dan is de levensduur van deze variant ongeveer twee jaar.
  3. Ons volgsysteem voor gereedschap is ook leverbaar in een heavy duty-behuizing. Deze casing biedt een hoge mate van bescherming tegen extreme omstandigheden, zoals vocht, stoten en trillen.

Tracker voor handapparatuur voor lokalisatie binnen heel Nederland

Zijn locatiemetingen voert de MiniTAG uit via driepuntsmetingen op basis van het Lora-netwerk van KPN. Dat betekent dat de gereedschapstracker nauwkeurige locaties binnen heel Nederland – en binnenkort ook België en Duitsland – weergeeft. De locatiebepaling van het volgsysteem werkt het beste wanneer uw handapparatuur stationair is of beweegt met een snelheid lager dan 30 kilometer per uur.

Bent u op zoek naar volgsystemen en trackers die in het buitenland werken en/of sneller bewegende objecten kunnen volgen? Ook daarbij kan Regent Mobile u helpen. We vertellen u graag meer over onze andere oplossingen. Neem gerust contact met ons op.

Hoofdmenu Regent Mobile

 088-9900106
 helpsdesk@regentmobile.nl