Platformen

Platformen

Regent Mobile biedt verschillende multifunctionele platformen waarbinnen data vanuit uw assets beschikbaar wordt voor monitoring, aansturing, rapportage en automatisering. Meer dan 400 verschillende standaardrapportages, overzichten en grafieken zorgen voor een overzichtelijk en gedetailleerd beeld van de conditie van uw assets. Middels een breed scala aan maps worden routes en actuele locaties direct inzichtelijk.
Naast de verschillende platformen heeft u de beschikking over verschillende native of webbased apps waarmee u mobiel en eenvoudig een actueel inzicht heeft in de status, conditie en locaties van uw assets.

Asset Connect – SaaS

Het Asset Connect platform is ontwikkeld voor het verwerken van grote hoeveelheden data vanuit uw assets in een korte tijd. Het dashboard biedt u verschillende kaarten en een intuïtieve flow tussen verschillende menu’s en de assets op kaart. Rapportagefuncties zoals overzichten, dagrapporten en grafieken vloeien naadloos over in verschillende data dashboards en on-map functionaliteiten.

IoT Connect – IoTaas

Ontdek onbeperkte mogelijkheden als het gaat om het koppelen van sensoren, beacons en nodes op één platform. Gebruik hardware zoals de IoTAG of GeoTAG om actuele en historische locaties van uw assets te zien, de kleinste bewegingen te detecteren en alarmmeldingen te ontvangen over geo-fence overschrijdingen. Of plaats sensoren, nodes of trackers en ontsluit data binnen uw cloud based IoTAG account. Door middel van een uitgebreid facet aan ondersteunende protocollen wordt data vanuit gekoppelde devices overzichtelijk voor rapportage en processen binnen uw organisatie. Maak data beschikbaar binnen onze IoTaas oplossing of koppel deze naadloos met uw reeds bestaande applicaties door middel van een beschikbare API.

Advangrid – SaaS

‘Connect’ uw verbruikers en krijg grip op uw stroomverbruik door middel van het Advangrid platform.
Advangrid stelt u in staat om online alle mogelijke elektrische waarden binnen uw organisatie te meten. Of het nu gaat om het lichtnet, machines, ventilatiesystemen of andere verbruikers, u heeft alle mogelijke informatie over het stroomverbruik binnen uw organisatie.
Denk hierbij aan:
• het meten van alle elektrische waarden
• uw verbruik zo efficiënt mogelijk organiseren
• uw verbruik reduceren
• de kwaliteit van de elektrische voeding controleren
• het controleren van schommelingen en richting
• het controleren van verbindingsvermogen
• het monitoren van powermanagement binnen ISO 50001
• het analyseren van efficiëntie van productie

Hoofdmenu Regent Mobile

 088-9900106
 helpsdesk@regentmobile.nl