Licenties

Licenties

Regent biedt haar bestaande producten aan op basis van verschillende licenties. Voor nieuwe ontwikkelingen kunnen afwijkende afspraken gelden. Een licentie wordt geactiveerd op het moment dat de dienst, gekoppeld aan het product, daadwerkelijk wordt afgenomen.

De prijzen van de licenties zijn afhankelijk van het type en configuratie van het product waarvoor de licentie geldt, de regio waar het product wordt ingezet en de duur van de licentie.

Gebruikerslicentie

Deze licentie wordt afgesloten in combinatie met het gebruik van hardware. Deze licentie bevat het gebruik van de bij het product behorende platform, inclusief e.v. apps en de all-in communicatie van het device (EU/Wereld of regio gebaseerd op netwerkdekking) binnen een bepaalde regio.

Opsporingslicentie

Secure Service-01
Het gaat hier om een licentie voor de afhandeling van diefstal meldingen vanuit de hardware. Na diefstal van een object maakt de eindgebruiker zelf een melding bij onze gecertificeerde alarmcentrale die hierop de melding verder behandelt.

Secure Service-02
Het gaat hier om een licentie voor de afhandeling van diefstal en servicemeldingen vanuit de hardware. Via een gecertificeerde alarmcentrale worden alarmmeldingen vanuit uw hardware direct opgenomen en behandeld door een gecertificeerde alarmcentrale.

Dealerlicentie (reseller)

Als reseller van de producten van Regent onder uw eigen naam heeft Regent voor u een saas oplossing ter beschikking gesteld onder uw eigen bedrijfsnaam (white label platform), eventueel inclusief apps (Apaas). Voor het onderhoud van deze oplossingen en het gebruik van een administrator account betaalt u jaarlijks een licentie fee.

Hoofdmenu Regent Mobile

 088-9900106
 helpsdesk@regentmobile.nl