Oplossingen

Oplossingen

Regent Mobile loopt voorop in de markt als het gaat om product- en softwareontwikkeling, gebruik van de nieuwste technieken en klantenservice. Door de brede product range heeft Regent Mobile voor elke situatie de juiste tracker en dankzij ons eigen software- en firmwareontwikkeling vinden we voor elk probleem een oplossing. Door de jarenlange ervaring bieden we de oplossingen op maat en garanderen we de klant tevredenheid.

Bekijk hieronder de talloze mogelijkheden die Regent Mobile biedt. Gegarandeerd dat uw oplossing er tussen zit!

Producten

Regent Mobile biedt een breed assortiment producten variërend van volgsystemen voor de beveiliging van mobiele objecten tot kilometeradministratie en Fleet management systemen.

Meer informatie

Platformen

Regent Mobile biedt verschillende multifunctionele platformen waarbinnen data vanuit uw assets beschikbaar wordt voor monitoring, aansturing, rapportage en automatisering.

Meer informatie

Apps as a service

Apps in verschillende vormen zijn de afgelopen jaren sterk in opkomst. Als het gaat om het remote beheren en managen van assets zien wij een nog grotere behoefte vanuit organisaties om dit uit te voeren vanaf een mobile device.

Meer informatie

Ontwikkeling hardware en software

Wanneer u op zoek bent naar een oplossing in combinatie met een specifieke asset komt het voor dat de markt hierin nog niet voorziet. Door middel van een ervaren team…

Meer informatie

Internet of Things

Alledaagse voorwerpen krijgen een identiteit op internet. Desktops, laptops, tablets en smartphones zullen online veruit in de minderheid zijn over een aantal jaar. Zakelijk gezien liggen er kansen, heel veel kansen.

Meer informatie

Big data

Organisaties hebben tegenwoordig steeds meer informatie nodig om te kunnen anticiperen en daadwerkelijk toegevoegde waarde te leveren aan klanten en stakeholders. Deze informatie is afkomstig uit verschillende bronnen…

Meer informatie

Hoofdmenu Regent Mobile

 088-9900106
 helpsdesk@regentmobile.nl