Maritiem

Maritiem

Beveiligen, uitlezen, volgen en beheren van uw vloot

Wat ooit begon met het ontwikkelen van een volgsysteem die de accu van een boot niet snel zou leegtrekken, werd een complete maritieme productlijn. Bij de opkomst van de fluisterboot kwam het uitlezen van alle merken elektrische en later ook conventionele motoren. Of het nu gaat om de kleinste slimme IoT tracker in een buitenboordmotor of het meest uitgebreide fleet management systeem voor vaartuigen, meer dan 50 maritieme resellers in de Benelux kunnen u een uitleg geven over deze producten.
Wanneer het gaat om het beveiligen van vaartuigen en trailers biedt Regent Mobile specifieke kennis en ervaring die wordt erkend door verschillende verzekeraars in de markt.

Service Management en koppelingen met reserveringssystemen

Waar de maritieme markt zich snel aan het professionaliseren is en boten daarnaast meer en meer gedeeld of gehuurd worden ontwikkelde Regent Mobile slimme koppelingen met reserveringssystemen en mogelijkheden voor integrators om snel en veilig cruciale data beschikbaar te maken binnen hun eigen oplossingen. Service management en onderhoudscontracten kunnen worden bijgehouden en preventief onderhoud heeft een naam gekregen: het Connect Marine platform.

Secure Service & Alarmcentrale

In samenwerking met de gecertificeerde PAC meldkamer ‘Alarm Meldnet’ biedt Regent Mobile verschillende Secure Service licenties voor het opvolgen van service- en diefstalmeldingen van uw vaartuig en/of buitenboordmotoren.

Recherchediensten binnen Europa

In samenwerking met de gecertificeerde PAC meldkamer ‘Alarm Meldnet’ biedt Regent Mobile verschillende Secure Voor opsporing van gestolen vaartuigen buiten de Benelux maakt Regent Mobile gebruik van de diensten van internationaal recherchebureau Fidron.

OEM – Maritieme markt

Regent Mobile biedt verschillende producten ook als subsystemen voor gebruik in producten van derden.
Door middel van het integreren van deze producten in producten van fabrikanten en het aanbieden van specifieke API’s werkt Regent Mobile aan de integratie van haar hardware- en softwareoplossingen voor de gehele keten binnen uw sector.

Hoofdmenu Regent Mobile

 088-9900106
 helpsdesk@regentmobile.nl